Agriakort_2015

Betalning av besöket

Alla sjukvårdskostnader måste normalt betalas kontant före dess att ditt djur lämnar kliniken. Vi tar självklart emot vanligt förekommande betal- och kreditkort (dock ej Diners och American Express).

Det går även att ansöka om ett s.k. Agriakort (via Wasa kredit). Grundförutsättning för ett sådant kreditkonto är att du är minst 20 år gammal, har fast inkomst samt inga betalningsanmärkningar. Ansök gärna om Agriakortet före besöket hos oss.
Klicka här för att få mer information om Agriakortet.

Vi rekommenderar starkt att ni har era djur försäkrade från den dag ni hämtar dem hos uppfödaren. Kontakta ett försäkringsbolag för rådgivning angående vilken försäkring som kan passa dig och ditt djur bäst.

Om ditt djur är försäkrat hjälper vi dig gärna med direktreglering gentemot försäkringsbolaget för en avgift på 170 kr. Direktreglering kan endast utföras de tider ditt försäkringsbolag har öppet;
* Agria: 9-16.30 * Folksam: 8-16.45 * If: 8.15-16.30 * Sveland: 9-17
Ta med dig försäkringsbrev/försäkringsnummer!

Tänk på att olika försäkringar har olika villkor och ersättningsbelopp. Du måste själv kontakta ditt försäkringsbolag för att få reda på om din försäkring har någon reservation som gör att behandlingen inte ersätts på just ditt djur.

Har du frågor runt betalning ring gärna och prata med oss före ert besök.